Időpontok:
2024. október 17.
Ha szeretnél kicsit tanulni, tágítani ismereteidet a Prosecco témában, akkor várunk szeretettel. Az este interaktívan telik, hisz nemcsak eszünk-iszunk, főzünk és kóstolunk, hanem Bálint Laci kollégám mesél majd az adott tételekről, a konkrét pincészetekről ás magáról a Prosecco misztikumáról.
Időpontok:
2024. november 14. 18:00
2024-ben folytatódik a múlt évi sikersorozat, az olaszországi régiók megismerése és megízlelése! A terítéken ma este Szicília! Gyere, hozd el a barátokat is, főzzünk együtt jó hangulatban, remek társaságban!
Időpontok:
2024. november 16-17.
2024. december 13-14. Könyvbemutató
Neszmélyen a Hilltop Borbirtokon várlak Titeket! Ha aktívan szeretnétek eltölteni a hétvégét, közös élményfőzéssel, borkóstolóval, majd a másnapot egy villás reggelivel indítanátok, akkor itt a helyetek! Az olasz programért én vagyok a felelős, de a jó hangulathoz Ti is kelletek!
Időpontok:
2024. december 10. 18:00
Várlak nagy szeretettel a Vikitalia karácsonyi évzáró partira! Még az ünnepi rohanás előtt álljunk meg egy pillanatra főzzünk, beszélgessünk, koccintsunk és egyszerűen csak élvezzük egymás társaságát. Ha Te is szereted a Vikitalia közösséget, akkor itt a helyed, barátok közt!
Időpontok:
2025. január 05. 18:00
Nagy szeretettel várom a 6-16 év közötti, főzni szerető gyermekeket! Elkészítjük a 3 fogásos olasz menüsorunkat, amit természetesen közösen elfogyasztunk. De Rólatok, szülőkről is gondoskodunk, kis "csomaggal" térnek majd haza büszkén a gyerekek.
Időpontok:
2025. január 09. 18:00
Vannak dolgok aminek be kell érniük. Ezt érzem, mikor végre a kezemben tartom a 60 receptből álló, gasztro tippekkel átszőtt szakácskönyvem. Köszönöm, hogy inspiráltatok, buzdítottatok, hogy több, mint 10 év Toszkánában tartott kurzus tapasztalásainak legyen végre kézzel fogható tartalma. Örülnék, ha ezt együtt ünnepelnénk meg, jó hangulatban, jó társaságban!
Időpontok:
2025. január 10. 18:00 óra
Sokan írtok, hogy szeretnétek kimondott tészta workshopot.
Akkor merüljünk el a tészták világában! Gyúrjuk, nyújtsuk, színezzük, formázzuk, töltsük és a végén pedig együk meg együtt, amit közösen kifőztünk!
2010 - 2024 © Company. All rights reserved.