Következő programunk: Gasztrotúrák | Főzőestek

Spanyol vacsoraest

IMG_3269 (1)

Időpontok:

2024. április 11. 18:00

Helyszín: BORGANIKA Főzőstúdió
Cím: Budapest, Akácfa u. 42-48, 1072 Klauzál téri piac épülete. 2. emelet, a Spar felett


2024. év áprilisában 2 alkalommal gasztro-kalandozunk kis Csapatommal Spanyolországban, Barcelonában. Ez a város, ez az ország tényleg nagyon komplex, nagyon élhető és szerethető és a gasztronómiája is ínycsiklandozó.

Bálint Laci kollégámmal szeretnénk kicsit megismertetni Veletek, kicsit közelebb hozni az étel és ital kultúráját, ezért nagy szeretettel a Borganikába invitálunk Titeket!

Laci az ország borrégióiról mesél, hoz nekünk bort, cavat és persze sangriát is. Szól majd a flamenco, mi pedig csak gyártjuk a különféle tapasokat, azokat, amelyek minden étterem étlapján megtalálhatóak. Lesz patatas bravas, pimientos al padron, gambas al ajillo, croquettes, jamón, calamares fritos, olives és társai, de nem hiányozhat főételnek a paella, majd desszertnek a crema catalana sem.

Belehúzunk az estébe, hisz másnap vár minket Barcelona és a gasztrokurzus. Akik jönnek velem, gyertek, melegítsünk be és hangolódjunk az utazásra, akik pedig most nem tartanak velem, legalább itt, a közös főzésünk alatt kicsit megéljük a katalán és spanyol életérzést.

Várunk Titeket szeretettel!


A program ára 27.900 Ft, ami tartalmazza az ételeket és a bor, cava és sangria fogyasztást.