Következő programunk: Gasztrotúrák | Főzőestek

Élményfőzés Budapesten – Szicília

élményfőzések fő

Időpontok:

Hamarosan!

Helyszín: BORGANIKA Főzőstúdió
Cím: Budapest, Akácfa u. 42-48, 1072 Klauzál téri piac épülete. 2. emelet, a Spar felett

Ezen az estén nagy szeretettel várlak egy jó hangulatú élményfőzésre. Szeretném közelebb hozni az olaszországi régiók ízeit, tarts velem, ha aktív kikapcsolódásra vágysz!
Ezen az estén szeretnélek kicsit megismertetni Szicília ízeivel. Ez nem véletlen, hisz a 2023-as tavalyi év kedvenc célállomása volt ez a sziget és jövőre is tervezetten 6 alkalommal térek majd ide vissza, hogy a velem utazókkal kicsit tanulmányozzuk a déli régió gazdag ízvilágu fogásait.

Minden esetben kis üdvözlő falattal várlak Titeket, hogy a prosecco ne szálljon egyből a fejünkbe, majd kis beszélgetés ismerkedés után elfoglaljuk a főzőállásainkat, 3 ételt készítünk közösen.
Olaszosan egy előétellel-antipastoval kezdünk, majd jön a második fogás az olaszok meleg „előétele” a primo. Ez minden esetben tésztaétel, gnocchi vagy risotto. Lehet azt fogjuk érezni, hogy már tele vagyunk, de nem adjuk fel és nekilátunk a főételünknek, a secondonak.
Legvégén pedig jön a dolce, az estét desszerttel és likőrrel vagy grappával zárjuk.

Minden eseményemre az alapanyagok Olaszországból érkeznek,
Várlak szeretettel, főzzünk együtt jó társaságban, jó hangulatban!

Erre az eseményre van még pár szabad hely, ha élményt ajándékoznál, akkor névre szóló utalványt tudok kiállítani.

A program díja 25.000 Ft-ba kerül, ami tartalmazza a főzést, az ajándék kötényt a prosecco és egyéb alkoholos italok fogyasztását.