Hamarosan!
A közös Toszkánában tartott borkurzusunk egyik napja csak a Proseccorol és a Pezsgőkről szólt. Ezen az estén tényleg elmerülünk a buborékok világában és a franciák (inkább a világ) leghíresebb régióját, Champagne térségét is érintjük.
Az est a szokásos módon zajlik…eszünk, kóstolunk, Laci mesél az italokról, én az ételekről, majd hosszan beszélgetünk, nagyon jó hangulatban és társaságban.
Bálint Laci közreműködésével egy magyar tétel lett idén a Pezsgő világbajnokság bronzérmese.
Bonuszként ezt is kóstolhatjuk.
Az est végén, ha szeretnétek, vásárolhattok is, közeleg a karácsony, 1-2 tételbe biztos vagyok, hogy bele fogtok szeretni.
Welcome drink: Prosecco Borgo Molino Treviso Brut
1. Keta kaviáros blini. Tejföllel vagy nélküle. Pearl&Z Brut 2019 Methode Traditionelle Magnum palackból
2. Lila krémleves (cékla, lila karfiol, édesburgonya, hagyma). Fűszerek: koriander, római kömény, chili. Szórás: kesudió. Kreinbacher Rozé Methode Traditionelle
3. Garnélás tagliatelle speciál, Laci titkos receptje alapján. Cava Pere Ventura Primer Brut
4. Lazacderék sütőpapírban, saját zöldségeivel. Pierre Marie Chermette Crémant de Bourgogne Blanc de Blancs Brut
5. Maracujás pohárkrém. Champagne Pol Roger Brut Reserve
Várunk Titeket nagy szeretettel, pezsegjünk együtt ezen az estén!
Ez a rendezvény január hónapban is megrendezésre kerül majd, erre tudtok karácsonyi ajándékutalványt is vásárolni.
A pezsgő kóstoló díja 34.900 Ft per fő