Következő programunk: Gasztrotúrák | Főzőestek

Hilltop főzőprogram

IMG_0289

Időpontok:

2024. április 06.

Helyszín: Hilltop Borbirtok & Étterem
Cím: Neszmély, Melegeshegy, 2544

Két évvel ezelőtt zajlott az első „Hilltop-toszkán” hétvégénk, repül az idő, 2023. decemberében már XV. alkalommal lehettünk itt együtt.
Nagyon boldog vagyok, mert a vezetőség felkért, hogy 2024.-ben, 12 alkalommal, vagyis havonta egyszer csináljunk tematikus hétvégét, amire én boldogan igent mondtam.

Szeretem itt az eseményeket, jó érzés visszatérni, hisz mindenkit már névről ismerek, a felszolgálóktól a pultos lányokig, a mosogatóktól a szakácsokig. A főnöki kar is lendületes, fiatalos, egy szóval jó érzés azt érezni, szeretnek, várnak, én pedig ilyenkor mindig kicsit hazamegyek Neszmélyre.

Ramóna, a borbirtok marketing direktora foglalkozik a foglalásokkal, az esemény értékesítését nem én végzem, kérlek, ha jönni szeretnétek, Ramit keressétek. Tudtok „ottalvós” és „külsős” vendégként is a programon részt venni.
Karácsonyi utalványt is készítenek, ha szeretnétek evvel meglepni a szeretteiteket!

A jó hangulat megalapozásához kezdésként egy welcome koccintással, fogadó falatkákkal nyitjuk meg a programot.
Ezt követően megismerjük a tésztakészítés fortélyait, az adott tematikának és olasz régiónak jellegzetességeit, közben pedig elkészítjük a háromfogásos menüsorunkat, természetes minden alapanyag Olaszországból érkezik az asztalunkra és az olasz zenék és italok sem hiányozhatnak a programról.
A vacsora ideje alatt elkezdődik borkóstolónk, ahol a fogásokhoz illő prémium borokat kínálunk. Ha pedig már tele van a hasunk, akkor zárásként bejárjuk az Birtokot, megnézzük a pincét, és megmutatjuk nektek a borbirtok érdekes és értékes zugait.

Érdeklődni, jelentkezni itt tudtok:

www.hilltopborbirtok.hu/elmenyfozes
E-mail: etterem@hilltopborbirtok.hu
Telefon: +36-70/366-7873 Somogyi Ramóna

Ha még nem voltatok ilyen kétnapos eseményen, akkor remélem, hogy valamikor találkozunk!