Következő programunk: Gasztrotúrák | Főzőestek

Champagne vacsoraest

Prosecco és Champagne

Időpontok:

Hamarosan!

Helyszín: BOOOK Kitchen
Cím: Budapest, Budapest, Praktiker parkolónál, Mester u. 87, 1095
A parkolás ingyenes!

Közeleg a karácsony, ezért egy igazán érdekes és finom programra invitálnálak Titeket január elején!
Ez a tökéletes ajándék a fa alá, ha szeretnéd valami különleges élménnyel megajándékozni a szerelmed, a barátod, valamelyik rokonod vagy saját magad!
Ha szereted a pezsgőt, a Champagnet, akkor biztos vagyok benne, hogy tetszeni fog az este.

Ha szeretnél kicsit tanulni, tágítani az ismereteidet a témában, akkor gyere, várunk nagy szeretettel. Az este interaktívan telik, hisz nemcsak eszünk iszunk és kóstolunk, hanem Bálint Laci kollégám mesél majd az adott tételekről, a konkrét pincészetekről és magáról a Champagne misztikumáról.
Ezen az estén tényleg elmerülünk a buborékok világában és a franciák (inkább a világ) leghíresebb régióját, Champagne térségét érintjük.

Bálint Laci közreműködésével egy magyar tétel lett idén a Pezsgő világbajnokság ezüstérmese.
Bonuszként ezt is kóstoljuk.

Ez lesz az az este, ahol megérted, hogy mi a különbség a pezsgő és a Champagne között!

A tervezett ételek és italok listája:

Fogadóital: Pearl&Z pezsgő magnum

Vendégváró falatok: articsókakrém, szarvasgombás krém, vaddisznó pástétom.
Champagne Heidsieck Monopole

Lazacos rizottó rózsaborssal.
Palmer Solera Rozé

Rozmaringos báránysült édesburgonyával.
Charles Heidsieck Blanc De Blancs

Maracujás pohárkrém.
Champagne Pol Roger Blanc De Blancs Vintage 2015

A program díja 35.000 Ft-ba kerül.