2024. október 17. 18:00
Prosecco és barátai főzőest a Borganikában!
A külföldi gasztro-programok lassan véget érnek, végre 2024. őszén most már itthon is tudunk találkozni.
Ha szereted a buborékos italokat és a Vikitaliat, akkor biztos vagyok benne, hogy tetszeni fog az este.
Tanulj és tágítsd kicsit az ismereteidet a Prosecco témában. Az este interaktívan telik majd, hisz nemcsak eszünk-iszunk, főzünk és kóstolunk, hanem Bálint Laci kollégám mesél majd az adott tételekről, a konkrét pincészetekről és magáról a Prosecco misztikumáról.
Ezen az estén elmerülünk a buborékok világában és az olaszok leghíresebb régióját, Cartizze térségét is érintjük.
Tervezett étel és italsor:
Vendégváró ital: Pearl&Z Magnum 2020
Antipasti: Articsókás, szarvasgombás és szárított paradicsomkrémes falatkák.
Prosecco Asolo Ecologico (Bio) Zero Sulfites
Primi Piatti:
Sütőtökkel és salsicciaval töltött tészta, melyet helyben, közösen készítünk.
Prosecco Valdobbiadene Extra Brut
Secondi Piatti: Sütőben készült, borókabogyós peposo, borban áztatott körtével és polentával.
Prosecco Rosé
Dolci: Csokoládés pohárkrém amarena meggyel.
Grappa veneta, Grappa riserva
Várunk Titeket nagy szeretettel,
Viki és Laci
A program díja 28.500 Ft-ba kerül, ami tartalmazza a főzést, az oktatást, az ajándék kötényt, a prosecco és egyéb alkoholos italok fogyasztását.